fredag 19 augusti 2011

Dag 20/22 Nackareservatet och löpträning

I Arla morgon åkte jag och Maria utt till Hellasgården för att springa 12 km till Solsidan. Väl där fanns ingen ordentlig karta. Vi hade kollat innan och fått veta att det fanns ett milspår som startade och började på samma ställe, och att detta milspår förvirrande nog hade samma färgmarkering som det vi skulle på. Risken för förväxling var uppenbar, något som också bekräftades och en cykelkille som var där och körde.



















Vi skulle hamnat på den tjocka linjen men slutade längs med den numrerade linjen (km-markeringar).


Jodå, vi hamnade så småningom fel. Fick stanna och kolla hjälpligt på kartor i mobilen, gissa på väg då markeringen ex. kom precis innan stigen delade sig (kasta tärning om vägen?). När vi hamnat för lång söder över bestämde vi oss för att kliva av i närmsta bostadsområde och det blev Älta i Tyresö. Summan av löpturen blev nästan 11 km, fantastisk natur, en vilja att göra om och göra rätt, en höft som inte krånglade och en km-tid som kan anses vansinnigt långsam även i skogs- och trailsammanhang. Hej stå stilla och gissa väg!



















Bästa busskuren i Älta enligt mitt tycke.



Senare på dagen var det återträff med löpspecialist, mer om detta i ett eget inlägg. Men sammantaget blev det runt 3 (!) timmars träning idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar