söndag 21 augusti 2011

Familjen Träning

Nu ger sig hela familjen av mot hinderbanan. Jag springer den i sällskap med L som också är där med familj. När det är avklarat springer herrn i familjen en längre löprunda och jag gissar att jag får köra kortdistans tillsammans med liten på 4h-gården som ligger i närheten. Det är så här vi får i hop våra träningsdagar när vi båda är lediga, en börjar och den andra löser av.

3 kommentarer:

  1. Låter faktiskt perfekt. Får jag som lite oerfaren fråga en mer praktisk fråga... I det här läget, byter du om osv då eller kör helt enkelt vidare i (svettiga, antar jag) träningskläder på 4H-gården och duschar och byter om...när? Ett av mina mer långsiktiga mål är just att få med maken, hela familjen på en aktiv livsstil med diverse utflykter och aktiviteter men vet inte hur pimpinett jag måste vara...
    MVH
    Hon som inte vill stinka mer än hästarna

    SvaraRadera
  2. Beata: Klart man får fråga! Just den här gången däckade liten i vagnen och det blev inte 4H. men om det hade blivit det så hade jag nog bara bytt om till andra lite schysstare träningskläder och gått och lekt med henne. Just hinderbanan blir man inte toksvettig på även om man blir galet trött. Om man har snygga träningsgrejer så kan man vara pimpinett också :)

    Tänkte jag skulle skriva ett längre inlägg om träning och familjeliv. Håll utkik.

    SvaraRadera
  3. Jäss, det ser jag fram emot!

    Och snygga träningskläder ja... Ska införskaffas, mitt enda set är numera rätt svettluktande även när de är nytvättade (blir det så? Aldrig tränat så här innan...) och för stora. Massa tjusigt vill jag ha!!

    SvaraRadera